internetKabelski internet

 

Internet:

Vsi naročniki kabelskega sistema EVJ Elektroprom lahko svoj osnovni dostop do storitev kabelskega omrežja nadgradijo s hitrim kabelskim internetom. Naročnik ob vzpostavitvi povezave prejme v uporabo kabelski modem, ki ima en mrežni (LAN) priključek in dve analogni telefonski vtičnici (za IP telefonijo). Priključitev kabelskega modema je enostavna, ob sklenitvi naročniškega razmerja za dve leti pa tudi brezplačna (do 10m inštalacije). Priklop interneta je možen v vseh občinah, kjer poteka naš KKS sistem. V občini Železniki pa storitve interneta trenutno še ne ponujamo.

 

tabela hitrosti

 

Cena namestitve opreme
Priključnina - pogodbena vezava za 24 mesecev

 

Za podrobnosti in pojasnila pošljite povpraševanje ali pokličite na tel. številko 03 56 57 150 (kabelsko naročniški sistemi).

 

Pravilna nastavitev strežnika:

Nastavitev

Področje GSP Kisovec

Področje GSP Medvode

 

 

 

Server za prihajajočo pošto

pop3.slo-kabel.si

pop3.evj-kabel.net

Server za odhajajočo pošto

smtp.slo-kabel.si

smtp.evj-kabel.net

 

 

 

DNS server 1

193.111.220.150

193.111.220.170

DNS server 2

193.111.220.151

193.111.223.3

 

 

 

 Docsis sistem     

IP naslov preko DHCP

IP naslov preko DHCP

Prva naprava, ki je priključena na modem mora imeti v našo bazo vpisan MAC naslov. Ob zamenjavi ali novi napravi (router, računalnik), ki je priklopljena direktno na modem, je potrebno poklicati na podporo, da se vpiše nov MAC naslov.

 

Oglejte si tudi ponudbo EVJ TROJČEK, ki vključuje kabelsko televizijo, internet in IP telefonijo.

 

Ime in priimek / Podjetje: *
Kontaktna oseba: *
Naslov / Sedež: *
TRR račun:
Referenca ali sklic: *
E-pošta: *
  Soglašam(o), da nam izdajatelj e-Računa od dne prejema tega soglasja dalje pošilja račune za obveznosti podjetja, ki so nastale iz naslova dobave blaga oz. storitev, le še v obliki e-Računa (PDF). S podpisom tega soglasja jamčim(o) za pravilnost podatkov in se zavezujem(o), da bomo izdajatelja e-Računov redno obveščali o vseh spremembah podatkov, navedenih v tem soglasju.

Varnostna koda:
Prepišite kodo: *