EVJ Elektroprom

Izdelava spletne strani  za podjetje EVJ Elektroprom d.o.o. 


 V podjetju EVJ Elektroprom d.o.o. smo specializirani za različna področja. Tako vam nudimo produkte in storitve na področju elektroinštalacij, vodovodnih inštalacij, ogrevanja na različne načine ter na področju gradbeništva. Imamo lastno gradbeno mehanizacijo, s katero opravljamo različne gradbene storitve. Cene storitev so ugodne. Montiramo tudi klime in gorilnike. Po ugodni ceni vam je voljo vam je tudi EVJ trojček, ki zajema kabelsko televizijo, kabelski internet in IP telefonijo. Vabljeni v našo spletno trgovino.

.

Izdelava spletne strani 

Izdelava spletne strani je proces kjer je potrebno sodelovanje izdelovalca strokovnjaka ali podjetja in naročnika. Sestavljena iz veliko korakov tako tehničnih kot operativnih. Izdelava spletne strani html je samo eden od sedmih pomembnih korakov pri izdelavi spletne strani . Vsebuje primerne  URL naslove, primerne meta opise na vseh straneh, relevantne in unikatne naslove za vsako stran, uporaba pravilne in enostavne strukture skozi celotno spletno stran in pravilno naslovljene slike.

Ugodna cena izdelava spletnih strani

Cena izdelave spletne strani je velikokrat odvisna od želje naročnika, zahtevnosti, obširnosti in namena. Na ceno spletne strani vplivajo slikovni in video materiali, ki morajo biti ravno tako unikatni kot vsebine. Izdelava spletne strani je zato nastanek nečesa novega in unikatnega, čeprav jih  vsak dan nastane več deset tisoč, cena strani je zato relativna, odvisno, kaj izdelava spletne strani za stranko pomeni 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

 

 

Izdelavo in optimizacijo strani so nam zaupali še:

Sense WellnessSkittiKuhinje ErjavecMoby DickAquacoolEkotehnologija