KLIME GORENJE KAS DCINV F1

KLIMA GORENJE

PREDNOSTI INVERTERSKE TEHNOLOGIJE

Sodobno invertersko tehnologijo odlikuje izjemno visoka energijska učinkovitost, zato se klimatska naprava Eco Super I-Inverter Gorenje uvršča v razred toplotnih črpalk, kar za vas pomeni do 40-odstotne prihranke energije v primerjavi s klasičnimi klimatskimi napravami. Z naprednim wi-fi upravljanjem jo lahko aktivirate in nastavljate kjerkoli in kadarkoli. Prednost inverterske tehnologije je v pametnem delovanju klimatske naprave, ki svojo moč hlajenja ali ogrevanja samodejno prilagaja trenutni temperaturi v prostoru – teži k vzdrževanju stabilne temperature z optimalnim reguliranjem moči delovanja. S tem se zmanjšajo izgube zaradi pregretja ali podhladitve prostora glede na nastavljeno temperaturo, do katerih prihaja pri klasičnih klimatskih napravah, ki delujejo po principu pogostega vklapljanja in izklapljanja.
Enostavno in zanesljivo Wi-fi upravljanje
Z dokupom naprednega Wi-fi upravljanja prejmete USB ključek, ki ga vstavite v režo na pokrovu. Vsak ključek ima unikatno QR kodo, kar vam zagotavlja popolno varnost, saj lahko do nastavitev klimatske naprave dostopate samo vi in vaši bližnji. Upravljanje naprave (aktiviranje funkcij, nastavitev temperature ipd.) poteka prek uporabniku prijazne aplikacije NetHome, ki jo brezplačno naložite na želeno pametno napravo (Google play ali App store).
Dovršena oblika nove tehnologije
Po končanem delovanju v režimu hlajenja samočistilna funkcija samodejno osuši izmenjevalnik toplote v notranji enoti klimatske naprave ter ga pripravi za naslednje delovanje. S tem prepreči nastanek plesni in neprijetnega vonja v klimatski napravi.
Avtomatski ponovni zagon
V primeru izpada električne energije, se ob ponovni vzpostavitvi napajanja klimatska naprava avtomatsko povrne v predhodni režim delovanja.
Zaščita pred mrzlim zrakom
Funkcija, ki ob vklopu režima ogrevanja preprečuje takojšnje pihanje mrzlega zraka, saj se hitrost ventilatorja prilagaja temperaturi uparjalnika. Zagotavlja več ugodja in prijetnejši občutek bivanja v prostoru.
Hlajenje do –15 °C
Zaradi posebnega krmiljenja lahko klimatska naprava učinkovito deluje v režimu hlajenja celo do temperature –15 °C, kar je velika prednost, npr. pri hlajenju sob s strežniki.
Pomnjenje položajev loput
Ob ponovnem zagonu klimatske naprave se bodo lopute za usmerjanje izpiha zraka postavile v položaj, ki ste ga glede na vaše želje in prostor nastavili ob zadnji uporabi.
HEPA filter velike gostote
Izjemno učinkovit HEPA filter, ki v primerjavi s klasičnimi filtri iz prostora zajame kar 80 % več prašnih delcev, kar zagotavlja še bolj svež in čist zrak.
12 stopenj hitrosti notranjega ventilatorja
Notranji ventilator klimatske naprave ima 12 hitrostnih stopenj, kar pomeni izjemno prilagodljivo, učinkovito in prijetno delovanje v skladu z vašimi željami.
Nočni režim delovanja
Funkcija omogoča avtomatsko zniževanje moči hlajenja oz. gretja za 1°C prvi dve uri delovanja. Takšno nastavitev nato ohranja naslednjih 5 ur, nakar se samodejno izklopi.
Samodejno premikanje loput
S samodejnim premikanjem horizontalnih loput v točno določenem zaporedju klimatska naprava zagotavlja optimalno distribucijo in pretok hladnega ali toplega zraka po prostoru. V zrak sprošča za telo izredno pomembne in koristne negativne ione, ki jih potrebujemo za celično presnovo in druge življenjske funkcije. Z učinkovitim filtracijskim sistemom iz zraka odstranjuje cvetni prah, vonjave, dim in prašne delce, s čimer vam zagotavlja vselej svež in čist zrak.
Klimatsko napravo ECO SUPER I-INVERTER GORENJE
odlikuje sodoben dizajn, popolnoma prilagojen modernemu življenjskemu slogu. Mehke, zaobljene linije nadgradi eleganten prikazovalnik, skrit pod površino, za vizualno privlačnejši videz klimatske naprave.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

MODEL KAS 26 DCINV F1 KAS 35 DCINV F1 KAS 53 DCINV F1
Tehnične lastnosti:      
Hladilna moć [kW] 2,6 3,5 5,1
Grelna moč [kW] 2,7 3,6 5,2
Zmogljivost:      
SCOP 3,8 3,9 3,8
SEER 5,6 5,6 6,8
Energijski razred:      
Hlajenje/ogrevanje A+/A A+/A A+/A
Nazivna moč:      
Hlajenje [W] 144-1240 139-1650 157-2270
Gretje [W] 175-1230 177-1620 191-2220
Transportni podatki:      
Dimenzije notranja enota [mm] 755*250*350 865*265*355 970*305*380
Dimenzije zunanja enota [mm] 815*305*570 910*335*585 1010*355*620
Teža notranje enote (neto/bruto) [kg] 7,5/9,5 7,5/9,5 9/12,5
Teža zunanje enote (neto/bruto) [kg] 28/30 27,2/29,5 34,5/37