Novice

50. LET PODJETJA EVJ

V ponedeljek, 15.maja je bilo za kisovško podjetje EVJ Elektroprom pomemben dan. Na dan 50-letnice uspešnega delovanja je v prostorih Galerije EVJ potekala krajša slovesnost, na kateri je spregovoril lastnik in ustanovitelj podjetja Janez Vidmar. V svojem kratkem nagovoru se je sprehodil skozi bogato pot polstoletnega poslovanja in se za vso podporo, da je lahko uresničeval svoje načrte zahvalil svoji ženi in vsem sodelavcem, ki se jih je skozi 50 let delovanja podjetja zbralo veliko. ...Preberi več >>

IZLET V SALZBURG

Izlet podjetja EVJ Elektroprom v praznični Salzburg

 

V Soboto 10.12.2016 smo se odpravili na izlet v praznični Salzburg. Vožnja s krajšimi postanki za malico in kavico nato skozi predor Karavanke, mimo Beljaka do Salzburga.

 

Prihod v Salburg. Vodička nas popelje skozi mestno jedro na ogled najbolj znanega Mozartovega trga, Stolnico, Cerkev in samostan sv. Petra, Frančiškansko cerkev, ter Mozartovo rojstno hišo (zunanjost)... Pogledali smo si še ostale znamenitosti kot je ...

Preberi več >>

Božiček v podjetju EVJ

Kot že vsako leto smo tudi letos odločili in povabili v svoje prostore Božička in njegovega škrata, da obderujeta in se poveselita z našimi najmanjšimi družinskimi člani.

 

 

 

 

Preberi več >>

DONACIJA - Ginekološki porodni oddelek

DONACIJA SPLOŠNI BOLNICI TRBOVLJE - GINEKOLOŠKI PORODNI ODDELEK

 

Podjetje EVJ Elektroprom d.o.o. je v sklopu dobrodelne akcije Splošni bolnici  Trbovlje - ginekološki porodni oddelek doniral Lcd TV. Donirani TV je predal direktor podjetja EVJ Elektroprom g. Tomaž Kralj.

 

 

 

Preberi več >>

IZLET PODJETJA EVJ V GORIŠKA BRDA

 BRIŠKA PRAVLJICA  04.06.2016

 

SOLKANSKI MOST – sprehod ob Soči z razgledom na Solkanski most

Most je svetovno znan, saj ima najdaljši kamniti lok na svetu in najdaljši lok med železniškimi mostovi. V njegovo veličino in lepoto se bomo prepričali, ko se bomo sprehodili do mostu na platoju nad Sočo in naredili spominsko sliko!

 GONJAČE – kjer pogled seže na čudovite briške griče in še dlje

Spomenik v Gonjačah je posvečen 315 žrtvam druge svetovne vojne, ...

Preberi več >>

Kaj moramo vedeti pred nakupom klimatske naprave?

Kaj moramo vedeti pred nakupom klimatske naprave? Enostavno lahko izračunamo okvirno približno moč klimatske naprave.
Marsikoga bo v prihajajočih vročih dneh zamikal nakup klime. Vsi smo teh naprav vajeni že v osebnih avtomobilih, ki si jih brez klime že skoraj ne predstavljamo več. Montaža v stanovanju pa nam še vedno predstavlja neracionalen strah. Koliko močno klimo potrebujem? Kakšne so prednosti? Koliko bo stala? Klimatska naprava je sistem za klimatizacijo prostorov, ki ...
Preberi več >>

V živo iz EVJ Centra Kisovec

VREMENSKA POSTAJA TEMPERATURA | TLAK | PADAVINE | VETER
Preberi več >>

Novinarska konferenca

Novinarska konferenca o novi pridobitvi na EVJ Elektroprom - Elektrarna na lesno biomaso.

 

Link: http://youtu.be/K_jhnxmnDy0

Preberi več >>

EVJ Elektroprom v sodelovanju z RIKO

Podjetje RIKO in francoski ustvarjalec Philippe Starck sta združila moči in ustvarila prvo hišo iz linije trajnostnih objektov z vrhunskim oblikovanjem. Podjetje RIKO je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju gradnje energetskih hiš in eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev trajnostnih lesenih objektov, eno takih postavil v okolici Pariza v vasici Montfort L' Amaury iz linije P.A.T.H. (Prefabricated Accessible Technological Homes), ki nosi podpis Starck with Riko.