Razsvetljava: notranja, zunanja, industrijska in javna

Kako pomemben del našega življenja predstavlja električna razsvetljava, nam postane jasno v trenutku, ko zaradi kakršnega koli razloga ostanemo brez električne energije in posledično brez kakršne koli razsvetljave – notranje, zunanje, industrijske ali javne. V popolni temi smo tako rekoč izgubljeni, saj je naš življenjski slog svetlobna leta oddaljen od tistega, ki je bil povezan z naravno svetlobo, ko je dan dejansko trajal od zore do mraka. Danes nam tako notranja kot zunanja razsvetljava omogočata prilagajanje dolžine dneva svojim potrebam. Ravno zato, ker je razsvetljava v vseh oblikah (npr. javna in industrijska razsvetljava, poleg tega pa tudi varnostna ter zasilna razsvetljava) tako pomembna, poskrbite za to, da bo vaša električna napeljava redno vzdrževana in tako vedno brezhibna.

 

Notranja in zunanja razsvetljava

Prižiganje luči tako na prostem kot v zaprtih prostorih je danes popolnoma samoumevno, zato večina ljudi temu ne posveča posebne pozornosti. A notranja in zunanja razsvetljava sta za naše življenje izjemno pomembni. V podjetju Evj d.o.o. vam nudimo projektiranje ter izvedbo, pa tudi meritve elektroinštalacij, med katere spada tudi razsvetljava, izvajamo pa tudi menjavo stare in dotrajane razsvetljave. Pred izvedbo del se bomo oglasili pri vas, opravili ustrezne meritve in se pogovorili z vami, kakšne so vaše želje in potrebe. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in izkušnjami. Morda se zdi, da zunanja in notranja razsvetljava nista posebno zapleteni, a verjemite – izkušnje kažejo, da lastnik objekta neprofesionalno opravljeno delo vedno drago plača.

 

Industrijska ter javna razsvetljava

Kar se tiče električne napeljave sta nekoliko specifični javna in industrijska razsvetljava. Prva mora seveda zadostiti določenim zakonskim zahtevam, vključuje pa na primer ulične svetilke ali razsvetljavo na javnih objektih, na primer štadionih in drugih podobnih objektih. Podjetje Evj d.o.o. svojim strankam nudi celostno storitev in poskrbi, da je javna razsvetljava kakovostna in redno vzdrževana. Tudi industrijska razsvetljava ima določene specifike oziroma posebnosti, zato tako projektiranje kot izvedbo in redno vzdrževanje prepustite našim strokovnjakom.