Video domofoni, tudi GSM in IP domofon

Domofoni

Domofoni se danes predstavljajo kot pameteni vratarji in so popolna rešitev sodobnega izgleda in naprednih funkcij, ki jih boste našli na domofonu. V našem podjetju EVJ d.o.o. imamo dolgoletne izkušnje z domofoni vseh vrst, ter njihovo izbiro in vgradnjo.

Danes vam ni treba več odpirati raznih oddaljenih ograj in garažnih vrat obiskovalcem v dežju,snegu, vetru ali mrazu. V podjetju vam ponujamo hitro in preprosto rešitev za domofon ali hišni telefon, ki ima en mikrofon namaščen lahko kar na vratih ograje. Samo pritisnete na gumb in hitro izveste, kdo je pred hišo, ter gostu izrečete dobrodošljico in mu odprete vrata. Glede na vaše želje in potrebe vam ponudimo najboljšo rešitev za vas in vam vse tudi vgradimo v objekt. Seveda pa obstajajo tudi videofoni, ki vam vizualno prenesejo sliko vašega gosta v stanovanje ali prostor, kjer se nahaja enota za vizualno komunikacijo.

Video domofoni

Avdio domofon vam omogoča hitro in lažjo komunikacijo s tistim, ki se nahaja pred vrati ali drugi strani domofona. Video domofon pa vam omogoča govorno in vizualno komunikacijo z osebo, ki vas čaka na drugi strani domofona. Video domofoni so namenjeni predvsem za vašo varnost v vašem domu, saj pred odpiranjem vrat ali oddaljene ograje osebo slišite in vidite. Danes trg ponuja različne modele avdio in video domofonov, ki vam omogočajo realizacijo različnih vrst avdio in video komunikacij za eno ali večstanovanjske objekte. Sistem pa lahko povežemo z dvo ali večžično povezavo, z več kamerami in notranjimi enotami, obstaja pa tudi možnost odpiranja vrat na različne načine.

IP domofon

IP domofon lahko integriramo v sistem inteligentne pametne hiše. Omogoča nam kvaliteten prenos govora in videa na centralno enoto in nam omogoča odklepanje vrat neposredno iz enotnega zaslona za nadzor inteligentne pametne hiše ali oddaljenih naprav (mobilnega telefona ali osebnega racunalnika). Pregled in shranjevanje govorne in video vsebine lahko z domofona prenašamo v drugo aplikacijo, kjer jo nato pregledujemo ali shranjujemo v realnem času. IP domofon omogoča dinamičen prenos video vsebine kamere v spletni brskalnik.

Da bodo vaši avdio, video, GSM ali IP domofoni pravilno delovali, bomo poskrbeli v podjetju EVJ Elektroprom d.o.o.