Grafitne ščetke

Podjetje EVJ d.o.o. že vrsto let izdeluje grafitne ščetke za elektromotoje.

Proizvodnja grafitnih ščetk je maloserijska proizvodnja, ki je usmerjena predvsem na naročila za znanega kupca na osnovi poslanega vzorca oziroma skice in specifikacije materiala. Na zalogi imamo več vrst standardnih ščetk, tako za elektromotorje kot za motorna vozila in električno orodje. Poleg standardnih ščetk svojim strankam  ponujamo ščetke, izdelane po naročilu narčnika, ki nam predstavi svoje zahteve. Naši strokovni sodelavci bodo v skladu z vašimi željami oblikovali in izdelali ustrezen produkt. Na osnovi vzorca oziroma specifikacije materiala garantiramo ustreznost kvalitete izdelanih ščetk.

Elektromotorji so nepogrešljiv del našega življenja, saj poganjajo najrazličnejše stroje in naprave zato se v podjetju EVJ d.o.o. ukvarjamo z previjanjem in rekonstrukcijo rotorjev in statorjev večjih in manjših motorjev. Vsa previjanja in popravila elektromotrojev izvajamo na osnovi tehnične dokumentacije ali dokumentacije naročnika oziroma po dogovoru s stranko.

Nudimo tudi popravilo profesionalnega električnega orodja ( Makita, Bosch, Hilti itd...) ali preventivni pregled električnega orodja, kot so čiščenje, mazanje gibljivih delov, menjava ležajev ali grafitnih ščetk, kar je zelo pomembno  za podaljšanje življenske dobe delovanja orodja.

 

Galerijo si lahko ogledate tukaj.

Grafitne ščetke

 

Vodja področja grafitne ščetke

Dušan Urankar
Tel.: 03 56 57 150
Email: dusan.urankar@evj.si